стават аз на моето ГТВ сложих от 156 1 кам 1 са
Известие
Collapse
No announcement yet.
Парно
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от alfa20 Покажи съобщениестават аз на моето ГТВ сложих от 156 1 кам 1 саНе е важно колко струва,важното е да е евтино.
ALFA GTV 98'-155hp,2.0 T.Spark
Comment
-
Вече 3-та седмица не могат да оправят парното! Взех друг модул, но сработва на моменти. Когато се прави механично клапата затваря и вътре става парник, но от врътката не иска, а новата работи! На диагностика открива всичко по колата без климатроника и немогат да открият причината! Някой температурен датчик ли е изгорял или какво изобщо може да води до това? МерсиНе е важно колко струва,важното е да е евтино.
Comment
-
Избери някой от клубните сервизи...Погледни първо кой ти е най-удобен като локация и така...Успех,че то си е още студено навън...!Аз съм много доволен от EXTREME,но ти си избираш..Alfa Romeo GTV 3.2 V6 24V -сбъдната мечта
Peugeot Partner 1.6 HDI 90 BHP(служебна)-много зла за гъзарите-ex
SEAT Ibisa 1.4 '08(служебна)-много пъргава и ненатоварваща-ex
Dacia Logan 1.5 cdi 90 BHP(служебна)-голямото наказание за шофьора!!
Comment
-
Първоначално публикувано от oinotnA Покажи съобщениеВече 3-та седмица не могат да оправят парното! Взех друг модул, но сработва на моменти. Когато се прави механично клапата затваря и вътре става парник, но от врътката не иска, а новата работи! На диагностика открива всичко по колата без климатроника и немогат да открият причината! Някой температурен датчик ли е изгорял или какво изобщо може да води до това? Мерси
на макс топло ...студено ... чува ли се едно все едно клапата не сработва правилно ... моторчето за клапата за рециркулация .... опитай без да палиш колата просто я дай на контакт чува ли се клапата да се мъчи и периодично да опитва да затвори/отвори ?
все си мисля че проблема ти е в моторчето или лостовата система за самата клапа ... провери и бушоните ... може и с кабелите да имаш проблеми извади CD-то и размърдай кабели клеми ...почни от някъде ... пиши да видим какво ще излезеGTV 2.0 TS 16V 1998
HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_kvo Покажи съобщениенещо развитие ?
След 3-седмично седене в сервиза(който посещавам) момчета казаха, че не могат да разберат къде е проблема защото софтуера, с който разполагат, не може да засече климатроника, но вероятните механични проблеми ги били проверили! Така реших да се доверя на препоръчваните форумни сервизи и посетих Extreme. След 2 дни,Бобо каза, че колата е готова и проблема бил в едното моторче(или нещо такова), което отваря-затваря клапата(защото била само на отворено и затова духа, само студено). Момчетата при които стоя 3-седмици колата казаха, че точно това са го проверили 2 пъти и не бил проблема в механиката...
"The truth is out there"Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Comment
Comment